Nieuw! QR-codebetalingen

Introductie van QR-codebetalingen voor het KEYTOP Ticketless Parking Management System. We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van onze nieuwe QR- codebetalingsfunctie voor ons ticketloze parkeersysteem. Onze oplossing voor parkeerbeheer biedt al een naadloze en gemakkelijke ervaring voor chauffeurs, en nu met de toevoeging van QR-codebetalingen tillen we de klantervaring naar een hoger niveau.


Nieuw! QR-codebetalingen


Dit is hoe het werkt:

Stap 1: Scannen Wanneer u onze parkeerplaats oprijdt, ziet u een QR-code op een bord of een scherm. Het enige dat u hoeft te doen, is voordat u de parkeerplaats verlaat, scan het met de camera van uw telefoon of een

QR-codelezer-app. U hoeft geen app van derden te downloaden of u ergens voor te registreren. Gewoon scannen en gaan.

Stap 2: Betalen Na het scannen van de QR-code opent je telefoon automatisch een mobiele betaalpagina. U hoeft alleen uw kenteken in te voeren en dan wordt uw parkeertarief weergegeven. U kunt kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden, zoals Apple Pay, Google Pay, creditcard, etc. Tik vervolgens op "Start Betalingen" en bevestig uw betaling.

Stap 3: Ga Zodra u heeft betaald, bent u vrij om de parkeerplaats binnen 15 minuten na betaling te verlaten. U hoeft geen extra actie te ondernemen of een betalingsbewijs te tonen. Ons systeem herkent uw kenteken en opent de poort automatisch voor u.

Onze functie voor betalingen met QR-codes biedt verschillende voordelen:

  1. Gemak: Met QR-codebetalingen hoeft u geen contant geld of kaarten bij u te hebben, het is een snelle en gemakkelijke manier om voor uw parkeerplaats te betalen.
  2. Contactloos: In de wereld van vandaag worden contactloze betalingen steeds belangrijker. Onze QR-codebetalingsfunctie biedt een veilige manier om te betalen zonder oppervlakken aan te
  3. Gebruiksvriendelijk: Onze functie voor QR-codebetalingen is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. U hoeft geen apps te downloaden of u ergens voor te Gewoon scannen en gaan.

Bij ons bedrijf zetten we ons in om onze klanten de beste oplossing voor parkeerbeheer te bieden. Onze nieuwe QR-codebetalingsfunctie is slechts één voorbeeld van hoe we onze diensten voortdurend innoveren en verbeteren. We hopen dat onze klanten zullen genieten van het extra gemak en de veiligheid die QR-codebetalingen bieden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Referenties

Worx SD Belgium - Roaansekaai

De componenten zijn geleverd door PGS-Company aan Retam Service goep die tevens voor de installatie zorgdroeg.

Worx SD Belgium - Brouwersvliet

De componenten zijn geleverd door PGS-Company aan Retam Service goep die tevens voor de installatie zorgdroeg.

Gemeente Tiel

Met trots presenteren wij u de referentie case van de parkeergarage in Tiel. Hieronder vindt u enkele afbeeldingen van het succesvol gerealiseerde project. Daarnaast vindt u een referentie van Ing. Bertjan Teunissen.