Gemeente Tiel

Met trots presenteren wij u de referentie case van de parkeergarage in Tiel. Hieronder vindt u enkele afbeeldingen van het succesvol gerealiseerde project. Daarnaast vindt u een referentie van Ing. Bertjan Teunissen.


Gemeente Tiel


Waarom doe ik zaken met PGS-Company?
In 2017 is in Tiel onze parkeergarage Westluidense Poort gereed gekomen. In deze garage zijn een aantal nieuwe technische zaken aangebracht die als heel prettig worden ervaren in het gebruik en daarnaast energie besparen.

Op elke parkeerplaats is een vol/vrij signalering met rode en groene led aangebracht, waardoor onze bezoekers op een snelle wijze zijn plaats kunnen vinden zonder extra te hoeven omrijden. Deze signalering is opgehangen aan het plafond om zo de vloer obstakel vrij te houden voor de schoonmaak en voorkomt dat iemand erover valt. De aantallen plaatsen die beschikbaar zijn per etage worden middels heldere led-borden verwezen. Men hoeft dus niet meer te zoeken en kan veilig en eenvoudig een goede plaats vinden. Hierdoor hoeft er ook minder CO2 te worden afgevoerd. De uitvoering van het grote assortiment is verzorgd en heeft een keurige uitstraling. De uitvoering wordt dan ook snel begrepen door onze bezoekers.

Doordat bezoekers door deze signalering op de hoogste etages al een plaats hebben kunnen vinden, is het mogelijk om de Led-verlichting te dimmen op de etage’s die dan nog niet in gebruik zijn. Dit scheelt energie en onderhoud. Dimmen verlengt tevens de levensduur van de lampen. Leverantie en montage zijn bij PGS-Company in één hand. Dus als er al onderhoud nodig is, is dat in dezelfde hand, waardoor er korte lijnen zijn. Al met al een energie besparend geheel.

Daarom ben ik zeer tevreden over PGS-Company.

Ing. Bertjan Teunissen
Regisseur Parkeren


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Referenties

Nieuw! QR-codebetalingen

Introductie van QR-codebetalingen voor het KEYTOP Ticketless Parking Management System. We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van onze nieuwe QR- codebetalingsfunctie voor ons ticketloze parkeersysteem. Onze oplossing voor parkeerbeheer biedt al een naadloze en gemakkelijke ervaring voor chauffeurs, en nu met de toevoeging van QR-codebetalingen tillen we de klantervaring naar een hoger niveau.

Worx SD Belgium - Roaansekaai

De componenten zijn geleverd door PGS-Company aan Retam Service goep die tevens voor de installatie zorgdroeg.

Worx SD Belgium - Brouwersvliet

De componenten zijn geleverd door PGS-Company aan Retam Service goep die tevens voor de installatie zorgdroeg.